3PL / E-HANDEL


Vi på ProFlex Logistik är specialister på 3PL och E-handels logistik med stort fokus på varje kunds unika behov, ingen kund är för liten eller för stor. 


Transparens och spårbarhet är något vi vet att våra kunder värdesätter. Vi använder oss därför av Ongoing-WMS, ett lagersystem med skanningsfunktion där allt inkommande och utgående gods är spårbart genom hela distributionskedjan. 


Vi hjälper även våra kunder att se över och optimera sina frakter, då det ofta är en stor del av den totala kostnaden för att leverera sina produkter till kunderna.Hello world

FAQ

VAD ÄR 3PL/TPL/

TREDJEPARTSLOGISTIK?

3PL, TPL eller tredjepartslogistik är tre olika namn för samma tjänst. Det är ett externt lager som lagerhåller och distribuerar sina kunders varor.

VARFÖR SKA MAN VÄLJA PROFLEX LOGISTIK SOM SIN 3PL LEVERANTÖR?

Om ni letar efter ett 3PL företag i Göteborg så vågar vi påstå att vi kan lösa alla era logistiska utmaningar.

Dessutom till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.

Vi har personlig service som grundbult i vår verksamhet, hos oss får ni personlig och snabb service på riktigt!

VARFÖR SKA MAN ANVÄNDA ETT 3PL FÖRETAG?

Det finns många anledningar till att anlita ett 3PL företag och outsourca sitt lager.

Främsta fördelen är att man kan fokusera mer på sin kärnverksamthet, det medför oftast även en kostnadsbesparing i form av rörlig lager och personalkostnad då kunden endast betalar för utfört arbete och för exakt den ytan de använder respektive månad.

VAD KOSTAR 3PL?

Ja, hur långt är ett snöre?

Den här frågan är kanske den mest förekommande och även den svåraste att lämna ett enkelt svar på då alla kunder har unika behov.

Vänligen kontakta oss nedan och beskriv era behov så återkommer vi med en offert.

VISST VILL NI HA EN FLEXIBEL LOGISTIKLÖSNING TILL

ETT KONKURRANSKRAFTIGTPRIS?

Kontakta oss gärna om ni vill diskutera om hur vi kan hjälpa er med era logistik utmaningar så ni kan fokusera mer på er kärnverksamhet.